XATA
Foto
Friends
Search
Archives
RSS Feed



Contact Form
# icq 5127527


Blog Admin

§ 282. Львівське

Очам своїм не повірив, здається серйозна компанія міжнародного рівня (я в Чикаґо також п’ю Львівське) ВАТ “ЛЬВІВСЬКА ПИВОВАРНЯ”, а такі ляпи з сайтом, точніше з доменами(DNS)

Сайт пивоварні знаходиться за адресою: http://www.lvivske.com/ але варто набрати http://lvivske.com/ і потрапляємо на FTPSearch з софтом, серед якого можна знайти наприклад відео “yanukovych_pro_ahmatovu.wmv” та ще все не на рідній мові, не хватає тільки варєзу та трохи порно ;)

я розумію, що вся вина компанії в тому, що недоплатили за нормальний хост/софт/супорт за що, певно відповідає lvivonline.com (згадую їхній дайлап в кінці минулого століття), ІР-ки певно тільки по талонам видають ;) а може в тому, що обрали Львів для розміщення свого сайту.

я навіть думаю, що це поправлять не скоро і нікому за це не влетить … і навіть не буду казати, що би було з тим сисадмінов якщо б таке трапилось наприклад в США

одним словом “ганьба тай годі”, соромно тільки за Львів



5 коментарів

    a gravatar
  1. ribel:
    16:10 // 29 Січ.. 2007

    Оце так прокол. Адміни напевно не чули про сайт http://no-www.org/


  2. a gravatar
  3. LordPro.teus:
    14:24 // 1 Січ.. 2008

    а я б й зараз волів не знати… вони чомусь так демократично ставляться до наявності/відсутності префіксу www, зате lordproteus.org.ua вони сприймають просто як org.ua… Мило з боку авторів


  4. a gravatar
  5. LOG:
    15:33 // 21 Серп.. 2008

    Блін чувак, це просто паркований домен. Головний сайт lvivske.lviv.ua


  6. a gravatar
  7. LaSet:
    15:51 // 21 Серп.. 2008

    2Чувак, це зараз вони зробили перенаправлення, раніше сайт був саме на .com

    крім того, в них новий дизайн та хостер


  8. a gravatar
  9. LOG:
    16:19 // 21 Серп.. 2008

    Пойняв, :)


Коментувати

 
Магазины техники стиральные машины киев мир техники.