Нелегальний трафік

pirates

Поки “Новинар” наганяє трафік спарюванням “бабуїнів”, портал i.ua це робить через порушення авторських прав в “особливо великих розмірах” завдяки їхньому uaget.com. Сайт звичайно “записаний” на іншу особу але стиль впізнається відразу, крім стилю є ще декілька вказівників на i.ua

Цікаво, на “офіційному” video.i.ua вони законослухняні громадяни, прислали повідомлення про видання короткого епізоду з “Камєді-клюб” на вимогу 1+1, хоча саме цей епізод був відзнятий на “Інтері”

Інтернет

буду вдячний за твіти та лайки! ;)

  1. Style)r 24/11/2007 06:45 #

    Вказує як мінімум кнопка і банер на shop.i.ua

  2. LaSet 24/11/2007 11:29 #

    а при реєстрації “рекомендуем почту на http://www.i.ua” :)

    NS0.MI6.KIEV.UA

    + Дніпропетровськ

  3. Style)r 24/11/2007 11:33 #

    Парадокс, але чим більша кнопка реєстрації, тим важче її знайти (:

    до речі, пошта у них повне лайно ))) Правильно багмір зробив, що перешов на гмейл.

  4. Most_Wanted 22/01/2008 12:53 #

    +1. Спама у них хоть отбавляй. А БигМир действительно правильно поступил. У меня за месяц использования еще не пришло ни одного спам письма, а почтой активно пользуюсь уже как с год. Вот шаг i.ua тоже одобряю. Нужно развиваться дальше. Они это понимают…

  5. LOG 24/09/2008 04:39 #

    Гала.нет юзає пошту гмейл і без банера зверху як у бігміра

Прокоментувати