§ 348. Нелегальний трафік

Поки “Новинар” наганяє трафік спарюванням “бабуїнів”, портал i.ua це робить через порушення авторських прав в “особливо великих розмірах” завдяки їхньому uaget.com. Сайт звичайно “записаний” на іншу особу але стиль впізнається відразу, крім стилю є ще декілька вказівників на i.ua
Цікаво, на “офіційному” video.i.ua вони законослухняні громадяни, прислали повідомлення про видання короткого епізоду з “Камєді-клюб” на вимогу 1+1, хоча саме цей епізод був відзнятий на “Інтері”










6:45 // 24 Лист.. 2007
Вказує як мінімум кнопка і банер на shop.i.ua
11:29 // 24 Лист.. 2007
а при реєстрації “рекомендуем почту на www.i.ua” :)
NS0.MI6.KIEV.UA
+ Дніпропетровськ
11:33 // 24 Лист.. 2007
Парадокс, але чим більша кнопка реєстрації, тим важче її знайти (:
до речі, пошта у них повне лайно ))) Правильно багмір зробив, що перешов на гмейл.
12:53 // 22 Січ.. 2008
+1. Спама у них хоть отбавляй. А БигМир действительно правильно поступил. У меня за месяц использования еще не пришло ни одного спам письма, а почтой активно пользуюсь уже как с год. Вот шаг i.ua тоже одобряю. Нужно развиваться дальше. Они это понимают…