XATA
Foto
Friends
Search
Archives
RSS Feed



Contact Form
# icq 5127527


Blog Admin

Архів за Квітень 2006


Події | 22 Квіт. 2006

Христос Воскрес!

   1

LaSet|INFO Image


Інтернет | 20 Квіт. 2006

БігМір не “шпрехає” українською?

   6

Ніколи не користувався пошуком на БігМірі але зацікавився його результатами. Виявляється БігМір не розуміє українських літер.

Набираємо “українська мова”

BigMir

отримуємо результат:

BigMir

і зверху реклама де замість української нам пропонують вивчити німецьку

BigMir

Я би рекомендував БігМіровським хохлам не задивлятися на німецьку, а таки сісти за книжку української мови, попередньо вивчивши український буквар

UPD 5.05.2006: БігМір таки виправився + додав пошук піратської? відео/аудіо продукції в UA-IX


Проекти | 20 Квіт. 2006

Офіційна версія історії з доменом

   0

Історія з доменом дещо прояснилася, принаймі я взнав офіційну версію за що в мене забрали домен

Виявляється

Дело в том, что мы тоже не получили уведомлений о его удалении….о чем не один раз писали регистраторам зоны…

у регистраторов зоны ru есть процедура проверки данных в договоре, в который были внесены Ваши паспортные данные…они же “придрались” мягко говоря к тому …что не указали номер квартиры…
у Вас в паспорте указан только дом…

они домен зарегистрировали…
после перепроверки данных договора…удалили его из базы….
при этом нас не уведомили…

І справді виявляєть, що в приватному будинку в якому я прописаний мають бути ще квартири. Думаю, що якщо би була вказана квартира то можна би було придертися за невказаний номер кімнати (комуналки), а далі номер “койки-шконки”

Якщо 13 лютого я зареєстрував, 20 лютого після 7 днів як домен працював він чомусь тільки розглядається, 21 ніби то вислали листа і дали 3 дні на виправлення, 25 лютого в будинку квартир не прибавилось і його видалили.

Чи міг лист про виправлення загубитися чи його свідомо не відправили? Невже в Росії немає приватних будинків в яких немає квартир? Чи є це чистою випадковістю, що за ~15 років існування .RU домену його перехвали саме коли треба було?

Заключне:

виправляти своєї помилки вони не збираються?

Дело в том…что они даже не считают это своей ошибкой…

І офіційно:

Домен BANDERA.RU зарегистрирован на имя JSC Compania CO.Prodaction, оплачен по 2007.03.09.

По вопросу передачи прав на домен bandera.ru Вам необходимо обратиться к администратору домена.

п.с. Тим часом щоб “враги народа” не перейшли в контрнаступ, зареєстрував bandera.com.ua


Музика | 18 Квіт. 2006

Armin van Buuren presents “A State of Trance 2006″

   1

A State of Trance 2006

…далі »


Проекти | 14 Квіт. 2006

Відповідь “власників” bandera.ru

   0

Зачитався я відповідю “власників” домена bandera.ru на АІН

Мы предполагаем, что LaSet или люди, которые проводили его регистрацию, сделали ошибки в оформлении заявки на регистрацию домена.

Когда мы подавали заявку на регистрацию bandera.ru, он был свободен. Никакого злого умысла здесь нет - мы регистрировали адрес себе, для своего музыкального проекта. Руцентру всё равно, кого регистрировать, если домен свободен и подана заявка в установленной форме.

Реєстрацію проводила компанія IName яка надіюсь має багаторічний досвід у цій справі, крім того якщо навіть була помилка в реєстрації чи можливо щоб домен працював і посилався на ІР сервера коли він ще не зареєстрований. Наскільки мене інформувала служба підтримки IName реєстрація по невизначеним причинам видалялася декілька разів хоча мої дані, а саме скан паспорта відправлявся також декілька разів, помилку можна виправити, а за декілька спроб тим більше, а от віддавати домен при небажанні цього робити виправити важко

крім того керуючить пунктом 3.6 (регламенту):

“3.6 В случае наличия нескольких заявок на делегирование одного и того же домена решение о его делегировании принимается в порядке поступления заявок в очередь на регистрацию.”

моя заявка всерівно розглядається першою, тобто не можуть приняти другу, попередньо не відхиливши першу. Я ніяких даних про відхилення не отримував

Не очень понятно, почему бы LaSet’у не зарегистрировать, например, bendera.ru - этот адрес пока свободен.

Думаю це і була стратегія, не дати стратегічний домен. Також дивує точна поінформованість сторони теперішніх “власників”, як зговорилися

Цікаво також глянути org: стрічку в інформації про домени

для bandera.ru це JSC Compania CO.Prodaction

для so-production.ru це ZAO Company CO Prodiction (цей сайт оголосив про відкриття bandera.ru)

обидва сайти знаходяться на одних неймсерверах

в результаті маємо

Compania - Company в співвідношенні production.ru - Prodiction - Prodaction

чи немає тут десь помилки?